Založ si blog

hlúpy volič – hlúpa moc.

Vyjadrenia pani Radičovej sú samá perla, zmýlila si poslanie predsedu vlády a modelingom 18-ročných žubrienok, tára nezmysli. Má dobre platených psov len rozumné riešenie nikde.

A prosím ich tú múku a rezance mi zložte pri Košicoch bo Chmiňanoch, budem čekať.

Že sú vysoké ceny elektriny? apropo kto ich predal?  Ohlupovať môžete, ale nie všetci sú hlúpy.

Majster švindľa pán Fígeľ – chudák odložený-neschioný v EU a ako východniar mazaný, za to veľmi dobre platený. Vo výrobnej sfére nepoužiteľný,ľavý – by zhynul hladom. Títo chcú vládnuť? čo sú neschopný? Čože už hlúpy volič – hlúpa moc.

hanba volených predstaviteľov

17.01.2013

Sledujúc dianie v parlamente ako i vystúpenie opozície,tak každý súdny človek musí odsúdiť správanie p. Sulíka. Je to c h r a p a č n a d r o g o v a n á. Nevie čo hovorí správa sa ako posledný pastier svíň na slovensku. Predseda parlamentu by mal nechať pred každou schôdzou parlamentu spraviť testy na drogy. A čudujem sa ostatným už 20 rokov sediacim poslancom, že [...]

úbohosť redaktora z TA3

04.01.2013

Tlačová beseda na TA3 ukázala aké má slovensko hlúpych ba až debilných redaktorov-moderátorov. Nevedia položiť otázku, nerozumejú veci ale hľadajú klebety. Títo ľudia chcú formovať verejnosť? No úbohosť s zároveň hanba, kde ste chodili do školy? učitelia sa za Vás môžu hanbiť čo vychovali. Páni novinári z judášov robíte anjelov!!! koľko za to beriete? [...]

stále len kradnete a neprinášate nič nové

14.12.2012

Denné vystupovanie opozičných politikov pred kamerami je smiešne, ba až choré. Páni Bugár, Hrušovský, Štefanec, Brocka, Fígeľ, Kaník…cez 20 rokov klamete a podvádzate a pritom tárate nezmysli. Slovensko ste uvrhli na 100 rokov do otrokárskej spoločnosti, aby sa sa vy a vaši spriaznenci mali dobre. Ostatných ľudí potrebujete len raz za štyri roky. Nie všetci ľudia , [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 10272x
Priemerná čítanosť článkov: 1141x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy