maštaľ

7. februára 2011, jozef, Nezaradené

To čo momentálne vyvádza minister financií, za pomoci nadrogovaného bezcharakterného frajara poprevratového obdobia nemá obdobu,  asi potrebujú nový Egypt. Pán financmajster, od roku 1993 minister pre privatizáciu, predal všetko čo sa hýbalo ale i nehýbalo ešte i záchody, aby sa viac nabalil. Zúrivého pomocníka mal  Štiavnického nácka.V štátnej správe kradne a zároveň kričí, že štát je zlý vlastník, ale do súkromnej sféry sa neťahá, lebo by tam dostal po prstoch. Čína ide privatizovať. Pán Mikloš máte šancu je to väčší štát.

Zaujímavé ticho, brechajúci novinári dostali trafiky-kybicov a samozrejme patričné finančné ocenenie. Spokojný je i tretí sektor ako i Beblavá, Wienk to sú líderky sa patentom na všetko. Pán s charakterom čo chodí na drogové testy, predložte do parlamentu zákon, aby mohli voliť aj i batoľatá, aj tie hlasy sa rátajú. Na slovensku je žiaľ bohu veľa hlupákov bez názoru, dajúc sa opiť sladkými rečami. Zdá sa, keď sa pozriete do parlamentu, že na slovensku nežijú normálny ľudia, ale pažravý hyd bez chrbtovej kosti. Slovensku potrebuje prírodnú katastrofu, aby pažravosť peňazí nebola nad životom.

Trnka povedal pravdu: „parlament a vláda – najhnusnejšia maštaľ, ktorú treba aj s osadenstvom vydezinfikovať plynom a zaliať vodou.“