Založ si blog

hanba volených predstaviteľov

Sledujúc dianie v parlamente ako i vystúpenie opozície,tak  každý súdny človek musí odsúdiť správanie p. Sulíka. Je to c h r a p a č n a d r o g o v a n á. Nevie čo hovorí správa sa ako posledný pastier svíň na slovensku. Predseda parlamentu by mal nechať pred každou schôdzou parlamentu spraviť testy na drogy. A čudujem sa ostatným už 20 rokov sediacim poslancom, že sa zúčastňujú tejto komédie, ktorá nikam nevedie. Prezident nie je podriadený parlamentu. prezident má právo ako vymenovať tak aj nevymenovať nemusí sa parlamentu spovedať. Slovensko je prekliate na veľa rokov, lebo na najvyšších miestach sú zlodeji a darebáci. Predseda parlamentu zmeňte zákon , že poslanec môže sedieť v parlamente len dve volebné obdobia a uvidíte aký bude pokoj. a menej zlodejov. Toto čo predvádza poslanec napchatý kokaínom je ukážka pre mladých ľudí ako sa majú správať v živote. Toto je tá demokracia, ale len pre tých hore.. Mladí ľudia rozmýšľajte, kto a o čom hovorí, čo vám ponúka a vypočujte si obe strany.Strana Sas je v parlamente katastrofa a je to banda zlodejov a narkomanov. Za mesačný plat min. 3500€ robia len hanbu. Ľudia otvorte si konečne oči, a buďte opatrní aj na novinárskych tárajov platených opozíciou.

úbohosť redaktora z TA3

04.01.2013

Tlačová beseda na TA3 ukázala aké má slovensko hlúpych ba až debilných redaktorov-moderátorov. Nevedia položiť otázku, nerozumejú veci ale hľadajú klebety. Títo ľudia chcú formovať verejnosť? No úbohosť s zároveň hanba, kde ste chodili do školy? učitelia sa za Vás môžu hanbiť čo vychovali. Páni novinári z judášov robíte anjelov!!! koľko za to beriete? [...]

stále len kradnete a neprinášate nič nové

14.12.2012

Denné vystupovanie opozičných politikov pred kamerami je smiešne, ba až choré. Páni Bugár, Hrušovský, Štefanec, Brocka, Fígeľ, Kaník…cez 20 rokov klamete a podvádzate a pritom tárate nezmysli. Slovensko ste uvrhli na 100 rokov do otrokárskej spoločnosti, aby sa sa vy a vaši spriaznenci mali dobre. Ostatných ľudí potrebujete len raz za štyri roky. Nie všetci ľudia , [...]

Výhybkári

10.02.2012

Páni Gorily dozrel čas sa presťahovať na voľné miesto v Čermeli. Lokomotíva je voľná tam môžete prehadzovať veksle a odčiniť tak zlodejstvá spôsobené za 20 rokov. Pri výkone sa môžete meniť raz štrekár raz výhybkár. Pán Dzurinda Vy by ste to mal mať nacvičené stačí dať malú lekciu Mik-ložovi. Občas môžete povoziť aj Šulina.

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť. Cieľom je znížiť strety s medveďom i škody na plodinách

24.04.2024 11:07, aktualizované: 12:33

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 10240x
Priemerná čítanosť článkov: 1138x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy